Hakkari'de şehit asker için tören düzenlendi

Hakkari'de şehit asker için tören düzenlendi

Kuzey Irak'ta görevi sırasında arama tarama sonucu EYP patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömer Özdemir için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kuzey Irak Ranya/Pira üs bölgesinde arama-tarama faaliyetleri icra edildiği esnada PKK tarafından yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu uçurumda düşerek şehit olan 1 aylık evli  25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Ömer Özdemir için Hakkari'de tören düzenlendi.

Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen törene Vali Cüneyt Orhan Toprak, Vali yardımcısı İdris Koç, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Başsavcı vekili Cumhuriyet savcısı Kamil Buğra Karaman, Adalet Komisyonu Başkanı Semih Doğan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Emniyet Müdürü vekili Gürcan Görgülü, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Ak parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Av. Abdulmecit Tarhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Fırat, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, Tarım il müdürü Vahap Şimşek, askerler ve polis memurları katıldı.

 Saygı duruşu ile birlikte şehit Piyade Uzman Çavuş Ömer Özdemir’in naaşı  tören alanına getirilerek özgeçmişi okundu. Yapılan duanın ardından şehidin naaşı helikopterle Van Ferit Melen Havalimanı’na gönderilerek buradan da uçakla memleketi Sakarya’ya uğurlandı.

1-(2)-004.jpgimg_2515.jpg1-(5)-003.jpg1-(3)-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.