Hakkari'de şehit ailesi Vali Akbıyık'tan yardım bekliyor

Hakkari'de şehit ailesi Vali Akbıyık'tan yardım bekliyor

Hakkari'nin Merzan mahallesinde yaşayan 3 nufuslu şehit ailesinin odunluğu kar yağışından dolayı çöktü. Odun ve kömürleri kar altında kalan aile yardım bekliyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında merzan Mahallesinde meydana geldi. 1997 yılında 2 arkadaşı ile şehit olan güvenlik korucusu Tahir Çelik'e ait odunluğun çatısı kar kütlesinin ağır gelmesi sonucu çöktü. Çökme esnasında odunlukta kömür alıp çıkan Şehit eşi Nediye Çelik (48) saniyelerle kurtuldu. Odun, kömür ve kışlık malzemeleri çöken çatının altında kalan şehit ailesi devlet yetkililerden yardım istedi.

'ANNEM SANİYELERLE KURTULDU'

Annesinin saniyelerle kurtulduğunu belirten şehit kızı Tuana Çelik (23) Dün akşam saatlerinde odunluğumuzun çatısında biriken kar'dan dolayı çöktü. Annem odun kömürleri aldıktan hemen sonra çatı çöktü. Annem saniyelerle kurtuldu. Ben şehit kızıyım zor durumdayız odun ve kömürlerimiz kar'ın altında kaldı ne yapacağımızı bilmiyoruz. Sayin vali ve belediye başkanımız İdris Akbıyık'tan yardım bekliyoruz'' dedi.

1-20200221102028.jpg4-892.jpg3-20200221102028.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.