Hakkari'de seçim günlüğü: HDP'liler Derecik'te

Hakkari'de seçim günlüğü: HDP'liler Derecik'te

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala HDP’nin Hakkari’deki seçim çalışmaları Şemdinli’nin Derecik beldesine bağlı köylerde devam etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP 24 Haziran genel seçimleri için Şemdinli’nin Derecik beldesine bağlı köylerde başlattığı  çalışmalarına devam ediyor. 

HDP Merkezi Disiplin Kurulu Başkanı Hamit Geylani, Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Milletvekili adayı Dr. Sait Dede ve Özgür Zeydanoğlu ile DTK Başkanlık Divanı Üyesi Dilek Adsan’ın da aralarında bulunduğu HDP heyeti Derecik beldesine bağlı Aralık (Parevê) Suçıktı (Belûtiya), Mordağ (Dêrîk), Toklu (Çemê Seyida) Koryürek (Bêgijnê) Derin Çay (Çemê Kûr) ve Mawan köylerini ziyaret etti. 

Bölge halkının büyük ilgi ile karşıladığı HDP’liler köy köy dolaşarak partinin Cumhurbaşkanı adayı Selahatin Demirtaş’ın selamlarını ilettiler. 

Bölge halkının sorun ve sıkıntılarını dinleyen HDP heyeti 24 Haziran seçimleri için halktan destek istediler.

HDP’lilerin bölgedeki seçim çalışmaları yarında diğer köylerle devam edecek.

1-543.jpg2-511.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum