Hakkari’de sahipsiz keçi sürüsü bulundu

Hakkari’de sahipsiz keçi sürüsü bulundu

Hakkari’de küçükbaş hayvan sürüsü çobanlığını yapan bir vatandaş tarafından buluna küçükbaş hayvanlar sahibini bekliyor.

Hakkari’nin Otluca köyü Tümsek mezrası civarında hayvanlarını otlatan H. Mehmet Aşkan tarafından buluna ve başında çoban olmayan küçükbaş hayvan sürüsünün sahibini arıyor.

H. Mehmet Aşkan,” Dağda hayvanlarımı otlatırken başında çoban olmayan küçükbaş hayvan sürüsü ile karşılaştım. Hayvanların bir süre buralarda otlandığını gördüm.

Hayvanlara sahip çıkarak sahibini bekliyorum. Yaklaşık bir hafta geçti halen küçükbaş hayvanların sahibi ortaya çıkmadı. Hayvanları kaybolan veya kime ait olduğunu bilen varsa mutlaka bize ulaşsın” dedi. 

Hayvanlarını kaybedenler bu numaradan bilgi alabilirler: İLETİŞİM: 0530 229 4770

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.