Hakkari’de sağdıç kahvaltılarının yeni adresi!

Hakkari’de sağdıç kahvaltılarının yeni adresi!

Hakkari Otluca köyü Dereboyu Mahallesinde hizmet veren Bahçe Cafe Restauran ve Lokanta düğün sezonu ile birlikte sağdıç kahvaltılarının yeni adresi oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari kent merkeze bir buçuk kilometre mesafede bulunan Dereboyu Mahallesi’nde 3 bin metrekarelik alanda hizmet veren Bahçe Cafe Restauran ve Lokanta, aileniz ve arkadaş çevrenizle her türlü özel günlerinizde sizleri ağırlamaya hazır.

Etrafı meyve ağaçlarıyla çevrili Bahçe Cafe Restauran ve Lokanta, yeşillikler içerisinde aile bölümü ve çocuk oyun parkı ile ailenize güvenli ve huzurlu bir ortam sunuyor.

Yaz aylarının gelmesiyle ailenizle birlikte serin bir ortamda piknik tadında güzel vakit geçirebileceğiniz Bahçe Cafe Restauran ve Lokanta ayrıca sağdıç kahvaltıları verilmeye başlandı.

Doğal ve nezih bir ortamda misafirlerini ağırlamak isteyen sağdıç adayları Bahçe Cafe Restauran ve Lokanta’nın deneyimli çalışanları sizlerin hizmetinde olacak. 

Ailece özel misafirler ve kına sağdıç kahvaltısı protokol yemeklerinin verildiği nezih ortama bulunan veren Bahçe Cafe Restaurant ve Lokanta uğramadan geçmeyin.
 

ADRES: Otluca Dere boyu Mevkii Teiaş karşısı

İLETİŞİM: 0541 564 0493

1-20190624155939.jpg2-20190624155939.jpg3-907.jpg04-106.jpg5-471.jpg6-350.jpg7-225.jpg8-170.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.