Hakkari'de roketli saldırı: 1 şehit 3 yaralı

Hakkari'de roketli saldırı: 1 şehit 3 yaralı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Balkayalar Arğuş bölgesinde PKK tarafından yapılan roketli saldırıda, 1 köy korucusu şehit olurken, 1 'i korucu 2 askerde yaralandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Balkayalar Arğuş-2 Bölgesine Avaşin Basyan Bölgesinde PKK tarafından yapılan roketli saldırı sonucu 1 güvenlik korucusu şehit oldu, 1 güvenlik korucusu ile 2 sözleşmeli er de hafif şekilde yaralandı. yaralılar helikopterle Şemdinli devlet hastanesine kaldırılırken bölgedeki operasyon devam ediyor.

HAKKARİ VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Saldırı ile ilgili Hakkari valiliği şu açıklamada bulundu; 22.07.2018 günü İlimiz Şemdinli İlçesi Balkayalar Arğuş-2 Bölgesine Avaşin Basyan Bölgesinden bölücü terör örgütü mensuplarınca atılan roket sonucu 1 güvenlik korucusu şehit olmuş, 1 güvenlik korucusu ile 2 sözleşmeli er de hafif şekilde yaralanmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.