Hakkari'de 'prestij cadde' çalışması

Hakkari'de 'prestij cadde' çalışması

Hakkari Belediyesi tarafından yapılan 'prestij cadde' çalışması devam ediyor.

Hakkari Belediyesi tarafından, kentin alt yapı ve yapılacak olan 45 kilometrelik asfaltlama çalışmalarının başlanması için son aşamaya gelinirken,  Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epçim, kentin en işlek caddesi olan Bulvar Caddesini Prestij caddeye dönüştürmek için çalışmaların başladığını söyledi.

Hakkari'de Belediye Başkanlığı tarafından, kentin alt yapı ve asfaltlama çalışmalarının bir an önce bitirilmesi için çalışmalar bütün hızıyla devam ederken, kent merkezinin en işlek caddesi de 'prentij caddeye' dönüştülüyor. 'Prestij cadde' yapılacak olan Bulvar caddesinde  çalışmaları denetleyen Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epçim, Hakkari'deki alt yapı ve asfaltlamayla ilgili çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini belirterek,"Bir yandan bu çalışmalar devam ederken, kent merkezindeki Bulvar caddesini de prestij caddeye dönüştürmek için çalışmalar devam ediyor.Hakkari halkımıza hizmetin en iyisini yapmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz."dedi.

0-014.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.