Hakkari'de Polis ekiplerin okul ziyaretleri sürüyor

Hakkari'de Polis ekiplerin okul ziyaretleri sürüyor

Hakkari Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla çalışmalarına devam ediyor

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Polis-Halk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Bu kapsamda Hakkari TOBB İlkokulu ziyaret edilip, öğrencilerin suça sürüklenmesi ve meyilli çocukların rehabilitesi konusunda okul yönetimi ile görüşülerek, çalışılması gereken konular değerlendirildi. Görüşmenin ardından öğrencilerle birlikte çeşitli oyunlar oynanarak hatıra fotoğrafı çekildi. Yapılan ziyaret, öğrencilere meyve suyu ve kek dağıtımıyla sona erdi.

1_jpg-001.jpg4_jpg-001.jpg7_jpg.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.