Hakkari'de Pazar yerini kullanacakların isimleri belli oldu

Hakkari'de Pazar yerini kullanacakların isimleri belli oldu

Hakkari Belediyesi tarafından yeni kurulan Halk Pazarında Mayıs ayına kadar yöresel pancar satacak vatandaşların kullanacakları tezgah sıralaması ve isimleri belirledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Eski valilik otoparkında yapılan yeni Halk Pazarı alanının kullanmak için Hakkari Belediyesine başvuran 53 kişi için kura çekimi yapıldı. Kurada 33 kişi tezgâhlarda satış yapmayı hak kazanırken, diğerlerinin ise  tezgâhların boş  kalan orta kısmını kullanabileceği belirtildi.

Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, kameralar huzurunda kura çekimini yaparak Pazar alanını kullanacak vatandaşların isimlerini belirledi. İsimleri belirlenen vatandaşlar 31 Mayıs 2021 tarihine  kadar Belediye Halk Pazarını kullanabilecekler.

ttt-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.