Hakkari'de Otizm izleme değerlendirme toplantısı düzenlendi

Hakkari'de Otizm izleme değerlendirme toplantısı düzenlendi

Hakkari'de Otizm izleme değerlendirme il kurulu toplantısı düzenlendi

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

    Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığın Otizm Spektrum Bozukluğu olan bireylere yönelik Ulusal Eylem Planının (2016-2019) hayata geçirilmesi ile ilgili Hakkari'de Otizm Spektrum Bozukluğu olan bireylere yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili Vali Yardımcısı Bekir Abacıbaşkanlığında İl Müdürü Salih Kaya, Hakkâri Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Şengal Bağcı Taylan, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Uzmanı Zuhal Aydoğanve Çocuk Gelişim Öğretmeni Nevruz Gezik, Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Necip Kızılkaya, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Şef Nadir Kaçmaz ve Otizm Derneği Başkanı Uğur Ççftçi’den oluşan İzleme ve Değerlendirme İl Kurulu ikinci toplantısını gerçekleştirildi.

Hakkari valiliğin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Hakkari genelinde Otizm Spektrum Bozukluğu olan bireylerin toplumsal hayata kazandırılması ve sosyal uyum sorunlarının ortadan kaldırılması ile ilgili çalışmalar ve toplumsal farkındalığa dikkat çekecek projeler ile ilgili adımlar konuşuldu.

img_8147.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.