Hakkari'de ot yığınları arasında 60 av tüfeği ele geçirildi

Hakkari'de ot yığınları arasında 60 av tüfeği ele geçirildi

Hakkari Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Yüksekova ilçesine bağlı Güldalı Köyünde yaptığı operasyonda ot yığınları arasında gizlenmiş olan 60 av tüfeği ele geçirildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek, şüphelilerin yakalanması amacıyla yapmış oldukları çalışmalar kapsamında; 19.03.2019 günü İlimiz Yüksekova İlçesi Güldalı Köyünde ikamet eden bir şahsa ait ot yığınları içerisinde yapılan aramada 60 adet tek kırma av tüfeği ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.