Bu da 'Hik Online' Vurgunu

Bu da 'Hik Online' Vurgunu

Yüksek kar vadeden online saadet zinciri 'Hik Online' işlemleri durdurdu. Hakkari ve ilçelerinde de mağdurların olduğu öğrenilirken, Telegram'da bin 351 kişin dahil olduğu 'Hikonline Suçluları arıyoruz' gurubu kuruldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir süre önce internet ortamında dolaşan ve kısa sürede binlerce kişinin üyelik yaparak sistemine dahil olduğu "Hik Online" isimli uygulama işlemleri durdurdu.

Hesabındaki parayı yüksek kar vaadiyle sisteme aktaranlar 15, 60, 180 ve 365 gün vadelerle kar payı alıyorlardı.

Sisteme dahil olanlar günlük olarak 269 liralık çekim yapabilirken, bazıları ise 2-3 günlük süre ile paralarını geri alabiliyordu. Birebir bonus alınabilen sistemde 5 bin liraya 5 bin lira bonus veriliyordu.

Sanal ortamlarda üyelik yapılarak kurulan 'Saadet Zincirine' Hakkari ve Yüksekova ile Şemdinli'de de mağdurların olduğu iddia edilirken, bin 351 kişi Telegram'da kurulan guruba dahil oldu.

'Hikonline Suçluları Arıyoruz' ismi verilen mesajlaşma uygulamasında mağdurlar kaptırdıkları paralarını yeniden geri alabilmenin yollarını arıyorlar.

Öte yandan Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri söz konusu mağduriyet ile ilgili kendilerine herhangi bir şikayetin olmadığını bildirdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum