Hakkari'de Öldürülen Adıyaman toprağa verildi

Hakkari'de Öldürülen Adıyaman toprağa verildi

Hakkari'de, Kimliği belirsiz kişilerce gece evinden alınıp, götürüldüğü köy çıkışında, uzun namlulu silahlarla öldürülen eski Köy muhtarın kardeşi Orhan Adıyaman (37), toprağa verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Oğul Köyünde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından evinden alındıktan sonra öldürülen 37 yaşındaki 4 çocuk babası Orhan Adıyaman’nın cenazesi yüzlerce kişi tarafından alınarak Medrese Mahallesi aile mezarlığına getirildi. 

Mezarlığa gelen ailesi gözyaşlarına hakim olamadı. Yakınları tarafından ağıtlar yakan kadınlar mezarlık bölgesinden uzaklaştırılmaya çalışıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Adıyaman dualarla toprağa verildi.

Hakkari Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Adıyaman, 'Orhan Adıyaman’nın kendi halinde biri olduğunu belirterek, Terör örgütü bir kez daha kalleş yüzünü gösterdiğini söyledi. 

Aydıman; 'Orhan Kendi halinde yaşayan biriydi kimseye bir zararı yoktu. Örgüt bu masum vatandaşı öldürerek son çırpınışlarını bütün dünyaya ıspatlamıştır. Jirki aşrieti yıllardır Devletin yanındadır, bundan sonrada devleti ile beraber terörle mücade edecektir. Biz jirki aşireti olarak bunun intikamını elbet alacağız” dedi.

orhan-adiyaman-oldurme-2.jpgorhan-adiyaman-oldurme-3.jpg

1-20200604163110.jpg2-20200604163110.jpg4-960.jpg6-456.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum