Hakkari'de 'Okullar arası satranç turnuvası il birinciliği yarışması' sonuçlandı

Hakkari'de 'Okullar arası satranç turnuvası il birinciliği yarışması' sonuçlandı

Hakkari’de 55 okulun katılımı ile düzenlenen okullar arası satranç turnuvası sona erdi. 3 dalda 210 sporcunun katıldığı turnuvaya yoğun ilgi vardı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği okullar arası satranç turnuvası Gençlik Merkezi salonunda yapıldı.

İl merkezi ve ilçelerden 55 okul 210 öğrencinin mücadele ettiği yarışmalar oldukça çekişmeli geçti.
Üç kategoride düzenlenen turnuvanın; küçükler kategorisinde Kızlarda Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu Küçükler Karma da Yüksekova Erdoğan Gürbüz Ortaokulu birinci olurken, yıldızlar kategorisinde Kızlarda Cumhuriyet Ortaokulu Yıldızlar karmada 23 Nisan Ortaokulu, gençler kategorisinde ise Kızlarda İbni Sina Lisesi gençler karmada ise Hakkari Fen Lisesi birinci oldu.

Turnuva ile ilgili kısa bir açıklama yapan Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Reşit Güldal, yarışmanın oldukça çekişmeli geçtiğini belirterek, yarışmaya katılan, öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Turnuvada dereceye giren sporcular 30 Mart ile 02 Nisan tarihlerinde düzenlenecek bölge yarışmalarında Hakkari'yi temsil edecek..

unnamed-(3)-018.jpgunnamed-(2)-020.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.