Hakkari'de Okullar arası futbol müsabakaları sona erdi

Hakkari'de Okullar arası futbol müsabakaları sona erdi

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa organize edilen Okullar Arası Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler Futbol müsabakaları oynanan final maçlarıyla sona erdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

On gün önce Şemdinli, Yüksekova ve İl Merkezinde 39 takım 510 sporcunun katılımıyla başlayan müsabakalar bugün oynanan final maçlarıyla son buldu. Yıldız kızlarda Yüksekova Kuru Köy Ortaokulu ile Çukurca Şehit Bilal Soybilgiç Ortaokulu final maçında karşılaştı normal süresi 0-0 biten müsabakada Yüksekova Kuruköy ortaokulu rakibini penaltılarla yenerek şampiyon oldu.

Yıldız Erkekler final müsabakalarında Şemdinli Boğazköy ortaokulu Yüksekova Mehmetçik Ortaokulu ve Çukurca Köprülü Mükkerem Akhanlı YİBO okulları mücadele etti. Müsabakalar sonunda Yüksekova Mehmetçik Ortaokulu aldığı bir galibiyet ve bir beraberlik ile turnuvanın birincisi oldu. Turnuvada Şemdinli Boğazköy Ortaokulu ikinci, Çukurca Köprülü Mükkerem Akhanlı YİBO ise üçüncü oldu.  Müsabakalar sonunda takımların ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ile Kurum yetkililerince verildi. Ödül törenin de konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı ve takımlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek bölge şampiyonasında başarılar diledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yapılan açıklamada dereceye giren kız ve erkek takımlarının Nisan ayında organize edilecek olan bölge şampiyonasında ili temsil edecekleri belirtildi.​

unnamed-(3)-023.jpgunnamed-(2)-024.jpgunnamed-(1)-029.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.