Hakkari'de okul servis aracı sürücülerine Trafik Eğitimi verildi

Hakkari'de okul servis aracı sürücülerine Trafik Eğitimi verildi

2017-2018 Eğitim ve Öğretim dönemi süresince öğrencilerin güvenli bir trafik ortamında yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla sürücülere Trafik Eğitimi verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2017-2018 eğitim öğretim yılının 18.09.2017 Pazartesi günü başlaması nedeniyle, okul çağındaki çocukların servis araçlarında huzur ve güven içeresinde yolculuk yapmalarının, ebeveynlerin çocukları için herhangi bir endişe duymaksızın okula göndermelerini ve aynı şekilde evlerine dönüşlerini sağlamak, daha güvenli okul yolu oluşturmak amacıyla, trafik güvenliğinin arttırıcı tedbirlerin alınması ve bunların sürdürebilirliği, yetkili kurumlar ile paydaşlarının ödev ve sorumluluğunda olması sebebiyle, Hakkari Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonunda okul servis aracı sürücülerine yönelik Trafik Eğitimi verildi.

3_jpg-002.jpg2_jpg-002.jpg4_jpg-003.jpggg-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.