Hakkari'de Okul bacası zehir saçıyor!

Hakkari'de Okul bacası zehir saçıyor!

Hakkari’de bir okulun bacasında çıkan zehirli dumanlar vatandaşları isyan ettirdi.

MEHMET ÖZKAN/HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Son günlerde bazı kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere şahıslara ait binaların bacalarından yükselen dumanlar, vatandaşın sağlığını tehdit ediyor. Hava kirliliğinin özellikle termik santral ve fabrikaların yoğun olduğu bölgelerde yaşandığını belirten vatandaşlar, Hakkari’de bunların olmamasına rağmen kalitesiz kömür kullanımının şehri yaşanılamaz bir duruma getirdiğini ifade ederek, ilgili kurumları göreve çağırdılar.

Özellikle Hakkari çarşı merkezinde sabah saatlerinde bir okulun bacasında çıkan duman yüzünden yolda geçenler nefes almaktan güçlük çekerken, çevrede oturan bina sahipleri ise ilgili okul yönetimine büyük tepki gösterdi. Nefes alamaz hale geldiklerini belirten vatandaşlar, önlem alınmadığı takdirde hava kirliliği yüzünden birçok kişinin hastanelik olabileceğini belirttiler. Vatandaşlar, “Eğer bir Eğitim kurumu bunu yaparsa, o zaman halimiz yaman. Bizler burada ilgili kurumları göreve çağırıyoruz. Hangi binada zehirli duman çıkarsa hemen gereğinin yapılmasını istiyoruz” dediler.
 

6-002.jpg5-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum