Hakkari'de öğretmenler atölyede!

Hakkari'de öğretmenler atölyede!

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER) işbirliği ile öğretmen ve idarecilerin kişisel ve mesleki gelişimine yönelik "Eğitimde film okuma" ile "Akıl ve zeka oyunları" eğitimi verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür tarafından koordine edilen ve İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER) işbirliği ile 2023 eğitim vizyonu kapsamında öğretmenlerin bilgi ve becerilerini geliştirmek, öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen faaliyetler bu sene de devam ediyor.

Eğitimde Film Okuma, Akıl ve Zeka Oyunları temalı iki atölye olarak düzenlenen öğretmen akademi programına il genelinden 120 okul yöneticisi ve öğretmen katıldı.

Bugün Hakkari Cumhuriyet İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen akademi eğitimine İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Selahattin Yüzgeç , Oktay Kızılkaya ve İGEDER İl temsilcisi Ayşe Selvi ile öğretmenler katıldı.

Eğitimciler Ramazan Karahüseyinoğlu ve Gökhan Bayar "Eğitimde Film Okuma"; Ömer Faruk Turan ve Ubeyde Alkan ise "Akıl ve Zeka Oyunları” temalarında atölye çalışmalarını sundular.

Atölye çalışmasına gönüllü olarak katılan katılımcılar, Hakkari eğitimine ve öğretmenlerin gelişimine katkı sağlayan bu eğitimler için İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür’e teşekkür ederken, programa katılan öğretmenlere sertifika verildi.

Atölye eğitim programının önümüzdeki günlerde  Yüksekova ilçesinde de düzenleneceği belirtildi.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.