Hakkari'de öğretmenler aşılanmaya başlandı

Hakkari'de öğretmenler aşılanmaya başlandı

Hakkari'de öğretmenlere yönelik koronavirüs aşılaması uygulanmaya başlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Bakanlığımız tarafından yüz yüze eğitimin başlandığı köy okullarının öğretmenleri öncelikli gruplara dahil edilmesinin ardından, İlimiz Şemdinli İlçesi,Korgan Köyü, Üzümkıran Mezrası, İlk/ Ortaokulu Öğretmenleri, Durak Köyü Aile Sağlık Merkezi'nde, 1.doz aşılarını yaptırdıklarını söyledi.

Müdür Gür,"Koronavirüs tedbirleri kapsamında okullarımız kademeli olarak 1 Mart günü yüz yüze eğitime geçecek olması nedeniyle öğretmenler için aşılama süreci ilimizde başladı ve aşı programı randevu sistemine işlendi. Öğretmenlerimiz tüm vatandaşlarımız gibi e-nabızda ya da 2023'e kısa mesaj göndererek kendilerine nasıl sıra geldiği konusunda bilgi alabilirler. Daha sonra da yine istedikleri şekilde randevu sistemi oluşuyor ve oraya bağlı olarak aşılarının ilk dozunu yaptırabilecekler. Okulların yüz yüze eğitim için hazır hale getirilmiştir. Hiçbir problem yaşamaksızın rahatlıkla bu süreci (yüz yüze eğitim) yürütebiliriz. Okullarımız hazır. 'Okulum Temiz Belgesi'ni okullarımızın tamamı almış durumda," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.