Hakkari'de Öğretmen ve Öğrenciler İftar Yemeğinde buluştu

Hakkari'de Öğretmen ve Öğrenciler İftar Yemeğinde buluştu

Hakkari Bilim Özel Öğretim Kurumu sınav öncesi tüm öğretmen ve öğrencileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Bilim Özel Öğretim Kurumu öğtermen ve öğrencileri Lisans Yerleştirme Sınavı ( LYS) öncesi iftar yemeğinde bir araya geldi.  Kurum binasında verilen iftar yemeği öncesinde konuşan Kurum Müdürü Levent Duman, Paylaşmanın önemine değinerek, böyle anlamlı bir davette bu anı paylaşan tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Duman, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının hem öğretmen hem de öğrenciler açısından çok yoğun
Geçtiğini, öğrencilerin bu tür etkinliklere ihtiyacının olduğunu dile getirerek, “  Daha önce ilde Reel Akademi Dershanesi olarak çalışmalarını yürüttük.  Ancak yapılan yeni düzenlemeyle dershanelerin kalktığı ve yerine özel öğretim kurslarının getirildi.  Bizlerde faaliyetlerimize Hakkari Bilim Özel Öğretim Kurumu olarak devam ettik” dedi. 

Özel Öğretim Kurumlarının eğitim sistemindeki tamamlayıcı rolüne dikkat çeken Duman, sınav kurallarını hatırlatıp özellikle 09.45 kuralına dikkat çekerek tüm veli ve öğrencilerin bu
konuda hassas davranması gerektiğini vurgulayıp bu hafta sonu LYS’ye girecek tüm öğrencilere
başarı dileklerini ileterek konuşmasını bitirdi.

Yapılan konuşamaların ardından yemeğe geçen öğrenci ve öğretmenler, kentte hijyenik ortamı ve herkesin damak tadına hitap eden Öz Bulgurr King lokantasının hazırladığı birbirinden güzel yemeklerin doyulmaz tadıyla oruçlarını açtı. Yemeğin ardından başlayan canlı müzik eşliğinde saatlerce halay çekip eğlenen öğrenci ve öğretmenler, büyük emekler sarfettikleri sınav sezonunun bütün yorgunluğunu atarak sınava hazırlıklı girmenin mutluluğunu paylaştı.

foto-galeri-007.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.