Hakkari'de  Öğrencilere mont ayakkabı yardımı

Hakkari'de Öğrencilere mont ayakkabı yardımı

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) yoksul öğrencilere kışlık ayakkabı ve mont yardımında bulunan Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğüne teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO)  Başkanı Servet Taş, bir süre önce bazı yoksul öğrencileri tespit ettiklerini belirterek, durumlarını  Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğüne ilettiklerini söyledi.

Başkan Taş,”Bize başvuran yaklaşık 22 yoksul öğrenciyi tespit ettik. Kışlık ayakkabı ve mont ihtiyaçları vardı. Bizde Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğüne bu öğrencilere yardımcı olmalarını istedik.

Toplum Destekli Polis ekipleri HATSO’ya gelerek yoksul 22 yoksul öğrenciyi burada kendi elleriyle giydirdiler.

Hakkari’de birçok etkinlikte adında sıkça söz ettiren ve eğitime büyük desteği olan başta sayın emniyet müdürümüz olmak üzere Toplum Destekli Şube Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz” dedi. 

basliksiz-5-003.jpg01-082.jpg02-062.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.