Hakkari'de öğrencilere kitap desteği

Hakkari'de öğrencilere kitap desteği

İmam Hatipliler Derneği tarafından kentte öğrenim gören 8. ve 12. sınıfta okuyan öğrencilere verilmek üzere kaynak kitap desteğinde bulunuldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ücretsiz olarak üniversite ve lise sınavlarına hazırlanan öğrencilere dağıtılacak olan toplam 3 bin 500 kitap İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi. Kitapları teslim alan Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, ÖNDER İmam Hatiplere Derneği Başkanına böyle bir desteği verdiği için teşekkür etti. Önder Derneğinin bu kitapları ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılacağını belirten Gür, şunları kaydetti. '' 3 bin 500 adet içinde 5 deneme sınavı olan kitapları aldık ve öğrencilerimize teslim edeceğiz. Böyle bir çalışma yaptıkları için başta Hakkari Önder İmam Hatipliler Derneğine teşekkür ederiz.''dedi.

Hakkari ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Adil Demir ise kentte okuyan öğrencilerin herkesin öğrenicisi olduğunu ve bu öğrencilerin en güzel üniversitelerinde ve liselerinde okumaları için hepimizin onlara destek olması gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.