Hakkari’de Nergis Gözlemeevi açıldı

Hakkari’de Nergis Gözlemeevi açıldı

Hakkari’de faaliyete başlayan Nergis Gözlemeevi, Kır Pidesi ve Kahvaltı evi marifetli hanımların ellerinden tadına doyulmaz geleneksel lezzetleri müşterilerine sunuyor

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Çevreyolu üzerindeki Devlet Hastanesi bitişiğinde yer alan Zagros Eczanesi’nin ikinci katında  faaliyete başlayan Nergis Gözlemevi, Kırpidesi ve Kahvaltı evi  geleneksel lezzetler ile hizmetinizde.

Kaşarlı, kıymalı, peynirli, patatesli gözleme çeşitleri ile Nergis Gözleme Evi Hakkari’de gözleme ve kırpidesi dediğinizde ilk akla gelen mekan olacak. 

Dilerseniz güne Nergis Gözleme Evi ile çıtır çıtır gözleme çeşitleri, kendi evinizin sıcaklığında, kıymalı, patatesli, kaşarlı peynirli veya karışık pide çeşitleri ve serpme kahvaltı ile başlayabilirisiniz.

Ev ve işyerlerine servis yapılan Nergis Gözlemevi bir telefon ile siparişlerinizi anında adresinize teslim ediliyor. 

Adres: Çevreyolu üzeri Zagros Eczanesi Üstü - Hakkari - Merkez 

Telefon: 0530 546 44 82

5-342.jpg

1-812.jpg

0000765_serpme-kahvalti.jpeg2-742.jpg3-601.jpg

4-493.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.