Hakkari'de Narkorehber uygulama semineri verildi

Hakkari'de Narkorehber uygulama semineri verildi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından Üniversite, hastane, sağlık, belediye ve il milli eğitim müdürlüğü personellerine Narkorehber uygulama semineri verildi

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından Hakkâri Üniversitesi akademik, idari ve yardımcı hizmet personellerine, Hakkâri Devlet Hastanesi sağlık, otomasyon, güvenlik ve temizlik personellerine, Hakkâri İl Sağlık Müdürlüğü idari, sağlık ve yardımcı hizmet personellerine,

Hakkâri Belediyesi temizlik ve zabıta görevlilerine, Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürlüğü rehber öğretmenlerine Narkorehber Modülü kapsamında eğitim semineri verildi.

Hakkâri Üniversitesi Konferans Salonu, Hakkâri Devlet Hastanesi Konferans Salonu,  Hakkâri Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Hakkâri Belediye Meclis Salonunda toplamda 630 yetişkin bireye eğitim verildi.

Eğitimde,” Hakkâri’yi tehdit eden narkotik maddeler ve özellikleri, Madde Bağımlılığı, Bağımlılık Yapıcı Maddeler, Madde Kullanıcısı Nasıl Tanınır?, Sokak Satıcısı Nasıl Tanınır?

 Şüpheli Mekânlar ve Narkotik Maddelerin Sokak Adları” başlıkları altında dikkat etmeleri gerekenler anlatılarak; arz ile mücadele ve önleme konusunda destek beklendiği,

18 yaş üstü yetişkin olan bütün bireylerin bu sürece dâhil olmaları konusunda gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca şüpheli durumlarda güvenlik birimleriyle nasıl iletişime geçebilecekleri konuları hakkında bilgiler verildi.

1-251.jpg4-145.jpg3-172.jpg6-086.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.