Hakkari’de ‘Namık’ın yeri’ sezona açıldı!

Hakkari’de ‘Namık’ın yeri’ sezona açıldı!

Hakkarili girişimci Namık Ceyhan ‘Namık’ın yeri’ yeni sezona hizmete açıldı. Pandemiden dolayı yaklaşık 1 yıldır kapalı olan ve 7 kişinin istihdam edildiği ‘Namık’ın Yeri’ nezih bir ortamda keyifli zaman geçirmek isteyenlerin adresi olmaya devam edecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yıllardır Hakkari’de eğlence ve oyun merkezi sektörlerinde hizmet veren girişimci Namık Ceyhan Bulak Mahallesi Besi apartmanı bahçesindeki “Namık’ın Yeri’ isimli iş yeri ızgara çeşitleri ile yeni sezona hizmete açtı.

Konforlu bir ortamda arkadaşları ile keyifli bir şekilde zaman geçirmek isteyenlerin uğrak adresi olan “Namık’ın Yeri’ oyun ve eğlence merkezinin yanı sıra her türlü soğuk sıcak içecek, yemek ve tost çeşitleri, bütün ızgara çeşitleri, hizmetinizde olacak.

 7 kişiyi istihdam ettiklerini anlatan girişimci Namık Ceyhan, müşterilerini en iyi şekilde ağırlamak istediklerini belirterek, ‘ Pandemiden dolayı yaklaşık 1 buçuk yıldır kapalıydık. Normalle süreci başlamasından dolayı iş yerimizi tekrar hizmete açtık. Arkadaşlarıyla keyiflenmek, nezih bir mekânda rahatça  zaman geçirmek isteyen vatandaşlarımıza hizmet kalitesiyle, Her türlü yiyecek ve içecek çeşidimiz ile sabah 07:00 gece 12:00 saatlerinde hizmet sunacağız. Şimdiden bizi tercih edecek olan müşterilerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

img-1031.jpg

img-1032.jpg

img-1033.jpg

img-1036.jpg

img-1047.jpg

img-1044.jpg

img-1041.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum