Hakkari'de Müzakereci polisler, genç kadını 2 saatte intihardan vazgeçirdi

Hakkari'de Müzakereci polisler, genç kadını 2 saatte intihardan vazgeçirdi

Hakkari'de 150 metre yüksekliğindeki kayalıklara çıkan genç kadın müzakereci polislerin 2 saat süren ikna çabaları sonunda, intihardan vazgeçti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Edinilen bilgiye göre olay akşam saatlerinde Hakkari-Van karayolunda seyir tepesindeki kayalıklarda meydana geldi.  İddialara göre ailevi problemleri olduğu öğrenilen kadın akşam saatlerinde ağlayarak 150 metre yükseklikteki kayalıklara çıktı.Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 

 Polis ve itfaiye genç kadını ikna etmeye çalışırken, Çevik kuvvet ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yanına kimseyi yaklaştırmayan kadın ikna olmayınca müzakere polisleri çağrıldı. Müzakereci polisler, önce herkesi alandan uzaklaştırdı daha sonra genç kadınla konuşmaya başladı. Polislerin 2 saat süren ikna çabaları sonunda, intihardan vazgeçti. 

 Genç kadın, Olay yerine çağrılan Ambulansta Hakkari devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

1-20201020195211.jpg03-145.jpg3-20201020195211.jpg6-530.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.