Hakkari'de Musluklardan çamur akıyor

Hakkari'de Musluklardan çamur akıyor

Hakkari’de, musluklardan “çamurlu su” akıyor. Şebeke suyundan akan çamurlu sudan dolayı vatandaşlar, su ihtiyacını karşılayamadı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de Vatandaşlar, Ramazan ayında evlerinde açtıkları musluktan bulanık renkte akan çamurlu suyu görünce şaşkınlık yaşadı. Suyun çamurlu akmasından dolayı vatandaşlar su ihtiyacını karşılayamamanın derdine düştü. 

Bir haftadır çamurlu su aktığını belirten mahalle sakinleri, Çamaşır makinelerini çalıştıramadıklarını 1 haftadır doğru düzgün banyo yapamadıklarını söyledi.

Mahalleli, “ Bizler kentimizde bu gibi durumlara çok kez şahit olduk. Bu suyu banyo, bulaşık, ve çamaşır yıkamanın yanı sıra yemeklerde, içme suyu olarak kullanıyoruz. Ramazan ayındayız evlerimizde akan çamurlu sudan dolayı perişan haldeyiz. Pandemi yasaklarından dolayı hergün gidip suda getiremiyoruz. Bu bir haftadır banyo yapamıyoruz çamaşır makinelerimizi çalıştıramıyoruz, yetkilerin buna çözüm bulmasını istiyoruz'dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum