Hakkari’de muhtarlara imar barışı anlatıldı

Hakkari’de muhtarlara imar barışı anlatıldı

Hakkari Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından il ve ilçe muhtarlarına imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün konferans salonunda gerçekleştirilen “İmar Barışı” bilgilendirme toplantısına; Vali Yardımcısı M. Nurullah Karaman, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Edip Alan, Müdür yardımcısı İlyas Başaran ile il ve ilçelerden çok sayıda muhtar katıldı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde görevli şehir plancısı Gülüstan Kasacı, son 30 yılın en önemli konularından biri olan ve milyonlarca insanı yakından ilgilendiren imar barışı hakkında Hakkarili  muhtarlara slayt gösterimiyle ayrıntılı bilgiler aktardı.  

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevlileri, yaptıkları açıklamaların ardından salondaki muhtarların sorularını yanıtlarken, imar barışı hakkında ileriki günler de daha geniş ve kapsamlı açıklamalarda bulunacaklarını vurguladılar.

6d94d410-f881-4bb4-86f3-c82c6a149ca0.jpg98db2102-5a1f-4b8c-88f2-064f43452d27.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum