Hakkari'de mühimmat ele geçirildi!

Hakkari'de mühimmat ele geçirildi!

Hakkari Merkez Oğul Köyü kırsal alanında mağaradaki bir mağarada El Yapımı Patlayıcı (EYP) yapımında kullanılacağı değerlendirilen malzemelerin arazide gömülü vaziyette patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada,!İlimiz Merkez Oğul Köyü kırsal alanında mağarada yapılan arama ve tarama faaliyeti neticesinde 2 adet anti tank RPG-7 roketatar mühimmatı sevk fişeği, 2 adet büyük 12 kg.lık) tüp, 5 adet pil bloğu (21 adet büyük pil), 200 metre el yapımı patlayıcı yapımında kullanıldığı değerlendirilen kablo, 1 adet bidon içerisinde 20 litrelik mazot, 1 adet frekans sağlayıcı olarak kullanıldığı değerlendirilen fm radyo, muhtelif sayıda yaşam malzemesi ele geçirilmiştir' denildi. 

whatsapp-image-2017-02-24-at-17.29.49.jpegwhatsapp-image-2017-02-24-at-17.29.51.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.