Hakkari'de  masa tenisi sporcularına malzeme desteği

Hakkari'de  masa tenisi sporcularına malzeme desteği

Hakkari'de uzun yıllardır elektronik ve aksesuarda faaliyet gösteren 'Teknoensa Mağazası' kentte faaliyet gösteren masa tenisi takımına malzeme desteğinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de yaşayan Teknoensa Mağazası sahibi genç girişimci Yıldırım Saraç kente faaliyet gösteren masa tenisi takımına spor malzemesi desteğinde bulundu.

Sporcuların maç ve antrenmanlarda kullanmaları için gönderilen malzemeler, Teknoensa mağazasından  düzenlenen programla sporculara dağıtıldı.

Takım antrenörü Dindar Mühürdaroğlu yapılan yardımla ilgili Hakkari  gençlerini unutmayarak sporcuların  ihtiyaç duyabileceği bütün araç gereçleri kendilerine destek olan Teknoensa mağazası sahibi Yıldırım Saraç'a teşekkür etti.

Sporculara malzeme desteği de bulunan genç girişimci Teknoensa mağazası sahibi Yıldırım Saraç ise gençleri sporla buluşturmak için sadece masa tenisi  değil, sporun her branşına sahip çıkıp, destek olduklarını belirterek, gençlerin ve çocukların sporla buluşması, sosyalleşmesi, fiziksel ve ruhsal olarak gelişmesi için büyük çaba içerisinde olduklarını kentte yaşayan bütün esnaf ve iş insanlarının bu gençlere sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.

Program  malzeme dağıtımı ile son buldu.

7d4646e1-b73f-4b79-9b2a-a5f8f82da701.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.