Hakkari'de 'Mamoş' oyunu sahnelendi

Hakkari'de 'Mamoş' oyunu sahnelendi

Hakkâri'de Grup Mizah tarafından sahnelenen "Mamoş" adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü. Oyunu izleyenler arasında Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak da vardı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Atatürk Kültür Merkezinde sahnelenen 'Mamoş' oyunu Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak,, eşi Dr. Funda Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Hakkâri Barosu Başkanı Av. Zeydin Kaya ve çok sayıda tiyatrosever izledi.
 
15 kişiden oluşan tiyatro topluluğunun rol aldığı ve bir öğrencinin üniversite hayatının anlatıldığı tiyatro oyunu izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.
 
Oyunun sonunda Vali Cüneyit Orhan Toprak Grup Mizah Yönetmeni Oktay Kaya ve tiyatrocuları tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

m1-005.jpgm2-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.