Hakkari’de lezzetin tek adresi Ebrar Tantuni

Hakkari’de lezzetin tek adresi Ebrar Tantuni

Hakkari’de damak tadının peşinde koşanlar için Ebrar Tantuniyi tercih ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili girişimciler Zahide Demir ve Veysi Pala tarafından İş bankası karşısındaki Öğretmen evinin 1. katında açılan 'Ebrar tantuni ve Künefe' Salonu lezzetin vazgeçilmez adresi oldu.  

Usta ellerde pişirilen tavuk ve yoğurtlu tantuni damak tadının peşinden koşanların adresi olan  'Ebrar tantuni ve Künefe' saat 07:00 ile 21:00'e kadar Hakkari halkına hizmet veriyor. 

Kadın girişimci Zahide Demir, seçtikleri taze etlerin içerisine eklenen sevgi ile usta eller tarafından pişirilen tantuniyi büyük bir özenle hazırladıklarını belirterek, "Yoğurtlu tantuni servis, tek lavaş çift lavaş ve somun tantuni ile soğuk içeceklerimiz mevcuttur. Farkımız biftek ve bonfile et kullanıyoruz İşyerimide ikisi bayan üç personel istihdam ediyoruz. Ev ve işyerlerinden sipariş alıyoruz. ayrıca Ebrar Tantuni facebok hesabımız da var müşterilermiz bu hesaptan bize ulaşıp siparişlerini verebilirler." dedi. 

Demir Neden Ebrar Tantuni tercih etmeniz gerektiğini şöyle anlattı: 

"Tabaklardan taşan damaklari aşan tantunilerimiz künefemiz ve gözlememizle sizleri beklemekteyiz.

Lezzet, tazelik, sürat, kalite samimiyet kaliteli ve muhteşem hizmeti ile doyumsuz lezzet Ebrar Tantunide .

En güzel ve taze etler seçilir.  Özel tekniklerle tantuni için hazir hale getirilir. Her bir porsiyon özen ile pişirilir ve hızla önünüze gelir .Diğer mekanlardan farkli olarak yoğurt ve etin mükemmel uyumuyla birlikte özenle hazırladığımız yoğurtlu tantuni ve kış aylarında iyi gidecek salata yeşilliklerle beraber tantuninin tadına doyamayacaksiniz " 

Ebrar tantuni ve Künefe: Adres: İş bankası karşısı Öğretmen evi 1. kat

ALO PAKET HATTI: 0539 495 83 31

dsc_3224.jpg2-168.jpg3-124.jpg5-066.jpg

 

8-033.jpg1-189.jpg6-055.jpgt7.jpgt1.jpg

t1-001.jpgt2-001.jpgt-001.jpgt3.jpg

t5.jpgt6.jpg

t3-001.jpgt2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum