Hakkari’de kurban satış noktası belirlendi

Hakkari’de kurban satış noktası belirlendi

Hakkari Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü Tekser-Badinkurt'un kurban satış noktası olarak belirlendiğini duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü tarafından kurban satış yeri olarak Sümbül Mahallesi 715 sokak Belediye otogar (Tekser-Badinkurt) alt tarafı olarak belirlendi.

Kurbanlıkların satılacağı alanda incelemelerde bulunan Zabıta Müdürü Adil Demir, belirledikleri alanın dışında başka hiçbir yerde kurbanlık satışlarına izin vermeyeceklerini söyledi.

Demir,”Kurban satış yeri, Sümbül Mahallesi 715 sokak Belediye otogar (Tekser-Badinkurt) alt tarafı olarak belirlenmiştir. Buranın dışında hiçbir yerde satışın yapılmasına izin verilmeyecektir. Görevlendirdiğimiz zabıta memuru 24 saat boyunca görev başında olacak ve kurallara uymayanları derhal uyaracaktır. Kesim yeri olarak da Pehlivan Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait mezbaha olarak belirlenmiştir” dedi.

1-20200725081624.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum