Hakkari’de “Küba Cafe” hizmete açıldı

Hakkari’de “Küba Cafe” hizmete açıldı

Hakkarili genç girişimci Eyüp Karataş tarafından “Küba Cafe Nargile ve Bistro” görkemli bir açılışla hizmet vermeye başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Bulak Mahallesi Mukaddes Akar Caddesi üzerinde 9 kişinin istihdam edildiği “Küba Cafe Nargile ve Bistro” isimli iş yeri görkemli bir törenle hizmete açıldı.  

Açılışa CHP İl Başkanı Nazım Demir, HDP Merkez İlçe Eş Başkanı İsmail Seven, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, İş adamı Mehmet Baş, gazeteci yazar Hakan Taş, Gazeteci Nejman Ertuş ve çok sayıda davetliler katıldı.

Burada açılış kurdelesini kesen HATSO Başkanı Servet Taş, üç aydır dünyada ve ülkemizde korona virüs nedeniyle halkın sağlığı açısından hayat biraz durdu dedi.

Taş,” Dünyada ve Ülkemizde  her şey kısıtlıydı. Bugün hem Hakkari için hem de bölgemiz için çok mutlu bir anı yaşıyoruz. Ülkemizde ve ilimizde de kısıtlamalar biraz gevşetildi. Bizim için esas olan halkımızın sağlığı ve güvenliği. Bu anlamda bugün yeni bir iş yerimizin açılışını yapma mutluluğunu yaşıyoruz. Eyüp kardeşimize bol kazançlar diliyoruz. Bugün mümkün olduğu kadar sosyal mesafeye dikkat ettik. Eyüp kardeşimize bol kazançlar diliyorum. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

İş yeri sahibi genç girişimci Eyüp Karataş ise, vatandaşlarımızın açık alanda rahatça aileleri ve sevenleriyle hoşça vakit geçirebileceği nezih ve ferah bir mekan açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Karataş” 1 Haziran itibariyle uzun zamandır evlerinden çıkamayan vatandaşlarımız ve esnaflarımız iş yerlerini açtı. Bizde müşterilerimiz için “Küba Cafe” isminde yeni bir sosyal mekan açtık. Yeni iş yerimizde deneyimli 9 personel istihdam ediyoruz. Menümüzde sıcak ve soğuk içecekler, kahve çeşitleri, meşrubatlar, menemen çeşitleri, tavuk menü, ızgara  ve kahvaltı çeşitleri ile evlere ve iş yerlerine paket servisimiz mevcuttur. Aileleri ve sevenleriyle hoşça vakit geçirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı iş yerimize bekliyoruz. Tekrardan açılışımıza gelen başta HATSO başkanı olmak üzere tüm davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.

_mg_4318.jpg1-20200601164929.jpg2-20200601164929.jpg3-20200601164929.jpg4-957.jpg5-634.jpg6-454.jpg7-308.jpg10-132.jpg11-101.jpg12-081.jpg13-060.jpg14-040.jpg15-023.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum