Hakkari'de köylere 386 çöp konteyneri dağıtıldı!

Hakkari'de köylere 386 çöp konteyneri dağıtıldı!

Hakkari'de Çevre kirliliğinin önlenmesi ve tahribatın en aza indirilmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen ve İl Özel İdaresince dağıtımı gerçekleştirilen çöp konteynerleri köylere dağıtıldı.

İl Özel İdaresi bahçesinde Vali İdris Akbıyık'ın katılımlarıyla 386 adet çöp konteyneri düzenlenen programla köy muhtarlarına teslim edildi.

Programda bir konuşma yapan Valimiz İdris Akbıyık, “Köylerimizin çöplerini doğaya, Zap nehrine karışmadan toplamış olacağız. Hayırlı uğurlu olsun buradan Çevre Bakanımıza yine Bakan Yardımcısı Fatma Hanıma bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Daha temiz daha nezih bir Hakkari için inşallah hedefimiz ilimiz genelinde çöplerin sağlıklı bir şekilde toplanmasıdır”.  

Programa, Hakkari Belediye Başkan Vekili ve Ak Parti'nin Hsakkari Belediye Başkan adayı Cüneyt Epçim, Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür kurum müdürleri ve köy muhtarları katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum