Hakkari'de KÖYDES toplantısı gerçekleştirildi!

Hakkari'de KÖYDES toplantısı gerçekleştirildi!

Hakkari'de "KÖYDES ve Yatırımlar" toplantısı gerçekleştirildi. Kentin alt yapısı, üst yapısı, yol, su, kanalizasyon ve sulama tesisleri gibi 2019 yılı için planlanan hizmetler ele alındı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de, "KÖYDES ve Yatırımlar" toplantısı gerçekleştirildi.  Vali İdris Akbıyık Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Hakkari merkez ve ilçelerinde köylerin alt yapısı, üst yapısı, yol, su, kanalizasyon ve sulama tesisleri gibi 2019 yılı için planlanan hizmetler ele alındı.

Valilik Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya,  Vali Akbıyık'ın yanısıra Vali Yardımcıları Aziz Gölbaşı, Mustafa Duruk, Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler,Çukurca Kaymakamı Temel Ayca, Şemdinli Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Toplantıda açıklama yapan Vali İdris Akbıyık, Hakkari ve ilçelerinde yapılacak olan köy alt ve üst yapısı, yol, su, kanalizasyon, sulama gibi hizmetleri 2019 yılı için planlanan hizmetlerin değerlendirmelerini yapacaklarını söyledi. 

Vali Akbıyık, imkanlar dahilinde proje ve diğer çalışmalara devam edeceklerini ifade ederek, ''Tabi ki burada problemleri kaymakamlarımız ilçelerde muhtarlarla ve meclis üyeleri ile toplantılar yapıyorlar. 
Biz de Hakkari’de en verimli, en uygun, en acil, en gerekli neler ise onları tespit edeceğiz. Elimizde bulunan imkanlarımızı tasarruflu kullanmak amacıyla bu çalışmayı yapıyoruz. Ayrıca önümüzdeki Pazar günü tüm ülkemizde mahalli idareler seçimleri olacak, bu konuda da yine seçimin huzur ve güven içesinde geçmesi için her türlü tedbirler aldık ve bunların ayrıca değerlendirilmesini de yapacağız'' şeklinde konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 

1-20190326142138.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.