Hakkari'de Kovid-19 testi pozitif çıkan kişi doğum günü partisinde yakalandı

Hakkari'de Kovid-19 testi pozitif çıkan kişi doğum günü partisinde yakalandı

Hakkari'de, yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkan ve izolasyon kurallarına uymayan kişi, bir iş yerinde arkadaşlarıyla düzenlediği doğum günü partisinde yakalandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/ÖZEL

Hakkari'de, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve karantina kurallarına uymayan kişi, bir iş yerinde arkadaşlarıyla düzenlenen doğum günü partisinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Sağlık Müdürlüğünün 30 Mayıs günü Koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan bir kişinin karantina kurallarına uymadığı bilgisini İl Emniyet Müdürlüğüne verilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, karantina kuralına uymayan şahsın, il merkezindeki bir iş yerinde arkadaşlarıyla doğum günü partisinde olduğu tespit ederek yaptığı baskın sonucunda, doğum günü partisi düzenleyen 4 kişiye 392'şer lira, iş yeri sahibine ise 3150 lira idari para cezası verildi.

Doğum gününe katılan şahıslar sağlık ekipleri tarafından karantina altına alındı.

4-959.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum