Hakkari'de  koronavirüs tedbirlerine uymayan 28 kişi hakkında işlem yapıldı

Hakkari'de koronavirüs tedbirlerine uymayan 28 kişi hakkında işlem yapıldı

Hakkari'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında belirlenen kurallara uymadığı tespit edilen 28 kişi ve 2 araç hakkında işlem yapıldı. Kesilen ceza miktarı ise 50 bin TL'yi buldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi Türkiye'de de etkili olan koronavirüs salgınının önlenmesine yönelik ülke genelinde bir takım tedbirler alınırken, Hakkari'de İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma ve belediye ekipleri tedbirlere uyulması yönünde sıkı denetimlerini sürdürüyor. 

Alınan bilgilere göre, kurallara uymayan ve suç teşkil eden fiillerde bulunanlara yönelik denetimlerini sıklaştıran ekipler, Hakkari genelinde sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 20 yaş altı 16 kişiye 11 bin 788 TL, 20 yaş üstü 12 kişiye ise 37 bin 800 TL idari para cezası kesti. 

Ayrıca İçişleri Bakanlığının yolcu taşımasına ilişkin genelgesine uymayan 2 araca ise 784 TL idari para cezası uygulandığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum