Hakkari'de Koronavirüs denetimi

Hakkari'de Koronavirüs denetimi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda korona virüs tedbirlerinin elden bırakılmadığı Hakkari’de polis, zabıta ve sağlık ekipleri esnafları denetledi

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Konona virüs tedbirleri kapsamında 81 il içerisinde en iyi durumda olan Hakkari’de tedbirler elden bırakılmıyor. Vali İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda virüsün başladığı günden bugüne tedbirlerin elde bırakılmadığı Hakkari’de vaka sayısının olmaması hem vatandaşı hem de denetim görevlilerini sevindirdi.

  Hakkari halkının maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyduğunu belirten Hakkari Valisi İdris Akbıyık, bu duyarlılıktan dolayı Hakkari halkına, esnafına ve denetimleri elde bırakmayan ekiplere teşekkür etti.

  Zabıta Müdürü Adil Demir, İl Emniyet Müdürlüğü denetim ekibi esnafları denetleyerek kurallarla uydukları için kendilerine teşekkür ettiler. İşyerlerini tek tek dolaşan polis ve zabıta ekipleri maske, mesafe ve temizlik uyarılarını yenilediler.

  01-459.jpg02-382.jpgdsc_2830.jpgdsc_2782.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.