Hakkari'de Koronavirüs denetimi

Hakkari'de Koronavirüs denetimi

İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği 'Covid-19 Denetimleri' konulu genelge kapsamında, Hakkari'de İl Salgın Denetim ekipleri tüm işyerlerini büyük bir titizlikle denetledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği 'Covid-19 Denetimleri' konulu genelge kapsamında, tüm Türkiye'de 4 gün sürecek korona virüs denetimi yapılacağının açıklamasının ardından Hakkari'de denetimler sıklaştı.

Polis, zabıta, tarım ve il ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde karla karışık yağmur altında denetimler gerçekleştirdi. Ekipler, lokanta, kuyumcu, AVM, toplu taşıma araçları, pazar yerlerini büyük bir titizlikle denetlediler.
  Denetim sırasında, esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunuldu.

Hakkari valiliğinin korona virüsün başladığı günden beridir tedbirleri biran olsun elde bırakmadığını belirten vatandaşlar, denetime katılan tüm kurumlara teşekkür ettiler. 

img_5643-002.jpgimg_5627-001.jpgimg_5619.jpgimg_5630.jpgimg_5615-001.jpgimg_5635-001.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.