Hakkari'de kopan elektrik telleri tehlike saçıyor

Hakkari'de kopan elektrik telleri tehlike saçıyor

Hakkari'nin Geçitli (Peyanis) köyünde kopan elektrik telleri nedeniyle 1 mahalle karanlıkta kaldı.

Hakkari merkez ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı ve tipi il genelinde enerji nakil hatlarına zarar verdi. Geçitli (Peyanis) Köyüne bağlı Çengel (Avetras) mahallesinde de enerji hattında meydana gelen arıza nedeniyle mahalle karanlıkta kaldı.

Mahalle sakinlerinden Şehvan Ödek, 6 gün önce elektrik tellerinin koptuğunu belirterek, "İki elektrik direği arasındaki teller koparak yere düştü. Kopan kısım mahalle içerisinde olduğu için elektrik akımına kapılma tehlikesi var. Yetkilileri birçok kez aradık ama arıza giderilmedi" dedi. Ödek, mahallede bulunan öğrencilerin söz konusu arıza nedeniyle canlı derslere giremediğini ifade ederek sorunun biran önce giderilmesini istediklerini söyledi. 

1-20210122185354.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.