'Hakkari'de Kömür torbalarının içinde yine taş çıktı'

'Hakkari'de Kömür torbalarının içinde yine taş çıktı'

Hakkari'de Devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine verilen kömür torbalarında bu yılda taş çıktığını ifade eden vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de, Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından özel firmadan temin edilerek halka dağıtılan kömür torbalarında taş çıktı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar yetkililerden yardım istedi.

Hakkari Objektif Haber Whatsapp ihbar hattına gönderilen görüntüde dağıtılan kömür torbaların yüzde 80’inde taş çıkıyor.

Duruma tepki gösteren vatandaşlar şu ifadelerde bulundu; 'Geçen sene gönderilen kömür'ün %80'i taştı. Biz tepkimizi dile getirmiştik. Ama maalesef bu senede dağıtılan kömürün içinde de taş çıktı. Sosyal yardımlaşma kurumu ile görüştüğümüzde bize için de fazla taş yok deyip telefonu yüzümüze kapattılar. Bizde Hakkari valisinden, Kömür yerine taş dağıtan firmalar hakkında yasal işlem başlatmasını istiyoruz'' dedi.

 

ef001dcf-f177-47bc-beab-d78edbcc278a.jpg44fc1900-a1e8-4a72-9cb1-7677da199881.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum