Hakkari'de 'Kök Hücre' kampanyasına destek!

Hakkari'de 'Kök Hücre' kampanyasına destek!

İnsan Hakları Derneği (İHD) Hakkari Şubesi ile Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı lösemi hastası olan Öykü Arin için kök hücre kampanyasına destek verdiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türk Kızılay’ı Hakkari Şubesi tarafından lösemi hastası olan Öykü Arin ve kök hücre bekleyen tüm vatandaşlar için kök hücre ve kan bağışı etkinliğine destek verdi.

Hakkari  İHD MYK üyesi Sait Çağlayan, Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Bulvar Caddesi üzerinde bağış toplayan Kızılay aracına giderek kök hücre bağışında bulundular.

Kampanya ile ilgili bilgi  Hakkari veren İHD MYK üyesi Sait Çağlayan,Hakkari'de Öykü Arin için başlatılan kampanyaya İHD ve Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı olarak destek verdiklerini söyledi.

1.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.