Hakkari'de kaza: 40 metrelik uçuruma yuvarlandı!

Hakkari'de kaza: 40 metrelik uçuruma yuvarlandı!

Hakkari'de plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir araç 40 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada araçta bulunan iki kişi hafif yarlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Edinilen bilgilere göre, kaza sabah saatlerinde Karşıyaka Mahallesindeki Hakkari Üniversitesi Cölemerik Yüksekokulu yakınlarında meydana geldi.

Sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen bir araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 40 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Ağaçlık bölgede durabilen araçtaki iki kişi çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartıldı. 

Hafif şekilde yaralanan iki kişi Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mahalle sakinleri istinat duvarının olmaması nedeniyle bölgede sık sık bu tür kazalar yaşandığını ifade ettiler.

Yetkililerin tedbir alması gerektiğini belirten mahalle sakinleri bölgeye acil olarak istinat duvarı yapılması gerektiğini belirttiler.

1-20190919144718.jpg2-20190919144718.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum