Hakkari’de kayak satış ve kiralama merkezi açıldı

Hakkari’de kayak satış ve kiralama merkezi açıldı

Hakkari’de Kayak Takımı Kayak malzemeleri ve kış sporları için ekipmanlar uygun fiyata temin edebileceğiniz Can Doğa Sporları (Can Nature Storst) isimli iş yeri faaliyete başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kışın gelmesi ile Hakkari'ye 12 kilometre mesafede bulunan 2 bin 800 rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezinde kayak sezonu açılınca, kayak takımlarına ilgi de artmaya başladı. 

Kayak eğitmeni Fatih Berkaya tarafından, Bulvar Caddesi üzerinde bulunan, Ertunç İş Hanı giriş katında kayak satışının yapıldığı ve kiralık kayak bulabileceğiniz Doğa Sporları (Can Nature Storst)  isimli işyeri sade bir tören ile hizmete açıldı. 

Berkaya, Hakkarili kayak tutkunlarını düşünerek açtıkları Doğa Sporları’nda birbirinden kaliteli ve rahat kayak takımları ve ekipmanını bulmanın mümkün olduğunu söyledi. 

Berkaya, “İşyerimizde iki kişiyi istihdam edeceğiz. Sıfır kayak takımlarının fiyatı 2 bin 500 TL’dir. İkinci el kayak takımlarımız ise 600 – 700 TL’dir. Dileyen müşterilerimize kayak takımlarını günlük 20 TL’ye kiralıyoruz” dedi. 

Adres: Bulvar Caddesi Ertunç İş Hanı Giriş Katı 

İLETİŞİM: 0543 607 32 93 -0545 787 60 21

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.