Hakkari’de “Karla mücadele toplantısı”

Hakkari’de “Karla mücadele toplantısı”

Hakkari’de karla mücadelenin başarılı bir şekilde yürütülebilmesi ‘Karla Mücadele’ toplantısı düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari genelinde karla mücadelenin başarılı bir şekilde yürütülebilmesi için karla mücadele çalışma programını ve alınacak tedbirleri belirlemek üzere ‘Karla Mücadele’ toplantısı düzenlendi.

Hakkari Valiliği toplantı salonunda Vali Yardımcısı olan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Duruk, başkanlığında yapılan toplantıya, kurum amirleri katıldı.

Toplantıda konuşan Duruk, gerçekleştirecekleri toplantıda karla mücadele ile ilgili kararlar alınacağını ve alınan kararların protokolle ilgili kamu kurum ve kuruluşlara iletileceğini söyledi.

Toplantıda, yoğun kar yağışı ve soğuk hava sonucu ortaya çıkabilecek olumsuz ve acil durumlarda kamu kurum ve kuruluşlarınca alınacak tedbirler, hazırlıklar ve yapılacak çalışmalar görüşüldü. 

img_6780.jpgimg_6782.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.