Hakkari'de karla mücadele çalışması başladı

Hakkari çarşı merkezinde biriken kar yığınları belediye ekipleri tarafından kamyonlarla kent dışına çıkartılmaya başlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de dün başlayan kar yağışı aralıklarla devam ederken, olumsuz hava koşulları yüzünden kent merkezi ile ilçelerdeki 56 yerleşim birimine ulaşım sağlanamıyor.

Ekipler, kapalı yollarda karla mücadele çalışması yürütüyor.

4-001.jpg

İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, söz konusu bölgelerde yol açma çalışması yürütüyor.

Öte yandan sabah saatlerinde yoğun sisin etkili olduğu kentte, belediye ekipleri de kar küreme çalışması başlattı.

3.jpg

Hakkari çarşı merkezinde biriken kar yığınları belediye ekipleri tarafından kamyonlarla kent dışına çıkartılmaya başlandı.

1.jpg

Gece geç saatlere kadar mahalle yollarını temizleyen belediye ekipleri, çarşı merkezinde biriken karları kamyonlarla şehir dışına çıkartma çalışması başlattı.

6 iş makinesi ile sürdürülen karla mücadele çalışmalarında cadde ve sokaklarda toplatılan kar yığınları kamyonlarla şehir dışına çıkartıldı.

Çalışmalar devam ederken, esnaf da küreklerle işyerlerinin önünü temizledi.

2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.