Hakkari'de Karınca temizlik şirketi açıldı

Hakkari'de Karınca temizlik şirketi açıldı

Hakkari'de profesyonel temizlik hizmeti sunacak olan Karınca temizlik şirketi, Ev, ofis, dış cephe, cami, okul, inşaat ve sonrası temizlik, alışveriş merkezi, banka ve zemin temizliği gibi pek çok alanda hizmet vermek için halkın hizmetine açıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER
 

Temizliği sadece görüntü amaçlı değil sağlıklı yaşam alanları oluşturmak ve daha temiz bir Dünya yaratmak amacı güderek hizmet vermektedir.

İsminden anlaşılacağı üzere halkın memnuniyetini istek ve taleplerini en üst düzeyde karşılamaya çalışan Karınca temizlik şirketi tüm hizmetlerinde kusursuz temizlik ve müşteri memnuniyeti garantisi vermektedir. Çok yeni olan Karınca temizlik firması yenilikleri hedef belirleyerek halkımıza temizlik alanındaki ilkleri sergilemekte ve halk için hizmet vermeyi , müşterileri memnun etmeyi bir misyon yani bir görev olarak görmekte ve yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Temizlik alanında müşterilerimizin ilk ve tek tercihi aynı zamanda tek muhatabı olmak için gerekli tüm özveriyi göstermekte ve çalışanları , ekibi kullandığı temizlik ürünleriyle farkına fark katmaktadır.

Hakkari'de ev temizliği hizmetleri, büro temizliği, İşyeri temizliği, Bina okul camii Temizliği, koltuk yatak yıkama, Dış cephe cam temizliği, İnşaat sonrası temizlik, Stor perde yıkama alanlarında faaliyet gösteren Karınca temizlik şirketi Temizlik tüm bu hizmetleri verirken son teknoloji ekipmanlar ve bakterileri %99 oranında yok eden temizlik malzemeleri kullanmaktadır.

Şayet temizlik hizmeti ihtiyacınız var ve kaliteli güvenilir hizmet almak istiyorsanız tek tercihiniz Hakkari Karınca Temizlik .

Telefon: 0544 366 90 44

01-002.png02-002.png

25-010.jpg855-001.jpg7445.jpguntitled-1-copy-003.jpg

aafeddb2-3460-4337-87ad-5adea6ed8675.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum