Hakkari'de kar yağışı etkili oluyor VİDEO

Hakkari'de kar yağışı etkili oluyor VİDEO

Meteorolojinin kuvvetli yağış uyarısı yaptığı Hakkari'de aniden etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönden etkilemeye başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Meteorolojinin kuvvetli yağış uyarısı yapmasının ardından Hakkari'de sabah saatlerinden beri yoğun bir kar yağışı etkili olmaya başladı.

Hakkari kent merkezi, öğle saatlerinde lapa lapa kar yağışına teslim oldu. Yolda geçen vatandaşlar zor anlar yaşarken, çarşı merkezi ve ara sokaklarda park halindeki araçlar ise kardan kayboldu.

Bazı vatandaşlar, Hakkari'de kış mevsiminin erken başladığını belirtirken, bazıları ise yağışların zamanında başladığını belirttiler.

Yetkililer ise, kar yağışının bu şekilde etkisini sürdürmesi halinde birçok köy ve mezra yolunu ulaşıma kapanabileceğini belirttiler.

2-781.jpg3-624.jpg4-507.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.