Hakkari'de kapalı köy ve mezra yolları açılıyor!

Hakkari'de kapalı köy ve mezra yolları açılıyor!

Hakkari'de önceki hafta etkili olan kar yağışı nedeniyle kapalı olan yollar bir bir açılıyor. Valilik yol açma çalışmalarının devam ettiğini, kent merkezi ve ilçelere bağlı 14 köy ile 39 mezra yolunun kapalı olduğunu bildirdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari ve ilçelerinde önceki hafta başlayan ve 2 gün süren kar yağışı nedeniyle yaklaşık 300 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapanmıştı. 

Yağışların durması ile birlikte İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekipleri kapalı köy ve mezra yollarını açmak için çalışmalarına aralıksız bir şeklide devam ediyor. 

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada bugün sabah saatleri itibariyle kent genelinde 14'ü köy 39'u mezra olmak üzere 53 yerleşim yerinin kapalı olduğu belirtildi. 

Açıklamada İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekiplerinin kapalı yolları açmak için başlattığı çalışmaların ise devam ettiği bilgisi verildi.  

1-20200126092702.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.